Aanvraag evenementenvergunning TCS Amsterdam Marathon 2017

Gemeentebreed -
30 juni 2017

Le Champion heeft een vergunningaanvraag ingediend om op 14 en 15 oktober de TCS Amsterdam Marathon 2017 te organiseren. Het programma bestaat uit drie onderdelen. Op 14 oktober worden de Good Morning Run en Amsterdam Citywalk gehouden. Op 15 oktober is de Marathon. De Good Morning Run start en eindigt op het Museumplein. De Citywalk en Marathon beginnen en eindigen in het Olympisch Stadion. De deelnemers aan de activiteiten lopen door de stadsdelen Centrum, Zuid en Oost.

Inzien

De aanvraag kan tot en met 16 juli 2017 ingezien worden bij de Stadsloketten in de stadsdelen Centrum, Oost en Zuid. Adressen en openingstijden Stadsloketten.

Voor het inzien van de stukken kunt u een afspraak maken op twee manieren:

  • Online: via de link Afspraak maken (onder het kopje Directregelen) op de pagina www.amsterdam.nl/veelgevraagd.
  • Telefonisch: via het gemeentelijk informatienummer 14 020.

De afspraak is op z'n vroegst over twee werkdagen

Zienswijze

De burgemeester stelt belanghebbenden die bezwaar hebben tegen het verlenen van een vergunning in de gelegenheid een zienswijze in te dienen. Zij kunnen dit doen tot en met 16 juli 2017 bij het Evenementenbureau van de Gemeente Amsterdam, Postbus 202, 1000 AE Amsterdam, of via e-mail: evenementenbureau@amsterdam.nl.

Wie moeite heeft met het schriftelijk indienen van zijn zienswijze, kan ook mondeling reageren. U kunt hiervoor tijdens kantooruren bellen met het gemeentelijke telefoonnummer 14 020 en vragen naar de heer A. Bijkerk van het Evenementenbureau.